اخبار علمی

بایگانی

کدام رنگ‌ها خوش‌مزه‌ترند؟

پنجشنبه, ۲۱ دی ۱۳۹۱، ۰۶:۱۸ ب.ظ

دانشمندان اروپایی شواهد بیشتری را در ارتباط با تاثیر بالای طرز سرو غذا و درک طعم آن یافته‌اند.

محققان دانشگاه پلی تکنیک والنسیا و آکسفورد، آزمایشی را بر 57 داوطلب انجام دادند. از این داوطلبان خواسته شد که شکلات داغی را در ظرف‌های پلاستیکی رنگی (سفید، کرمی، قرمز و نارنجی) بنوشند.

شکلات همه ظروف یکسان بود؛ اما داوطلبان گزارش دادند که طعم این شکلات در ظروف نارنجی و کرمی بهتر است.

به گفته "پیکواراز فایز من"، ظروف حاوی غذا و آشامیدنی می‌تواند ویژگی‌هایی نظیر طعم و بوی غذا را افزایش دهد.

پیش از این محققان دریافته بودند که ظروف زرد رنگ در ایجاد احساس بهتر درباره طعم لیموترش و نوشیدنی‌های شیرین موثر است.

نوشیدنی‌هایی در ظروفی با رنگ‌های سرد مانند آبی نیز در رفع تشنگی بهتر عمل می‌کنند و همچنین آشامیدنی‌های صورتی نیز طعم شیرین بیشتری دارند.

"فایز من" محقق این پژوهش تاکید کرد که این یافته‌ها می‌تواند برای کارخانجات غذایی و رستوران داران موثر واقع شود.

این پژوهش در مجله "Sensory Studies" منتشر شده است.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی